Rólunk írták

"Ahová már út nem vezet, gyalog vagy csak zötykölődve jutsz el, ott igazán jó Magyar tarkák legelnek.
Egy régi-új gondolkodásmód, a fejlődés és a fajta iránti elkötelezettség, amely jellemzi a Dembrovszki-farmot a Hortobágy szívében!"

Várvizi Péter, Larus Étterem chef


http://fuszereslelek.blog.hu/2013/09/02/tarka_magyar_steak_a_kiraly

Fűszer és Lélek Blog


"Feldolgozó és kereskedő barátaim nem kisebb feladatot vettek a nyakukba, mint, hogy minőségi kategóriába emelik a Magyar Tarka presztízsét. Az ügy érdekében, mind állattenyésztési, mind vágóhídi, mind feldolgozási és kereskedelmi területen komoly erőfeszítéseket tesznek. Remek tapasztalataim vannak velük kapcsolatban, hiszen megismerkedésünk óta, heti rendszerességgel vásárolunk a termékeikből! Éttermünk folyamatosan megújuló kínálatának egyik legfontosabb és vendégeink által igényelt részévé váltak azok az ételek, amiket remek és megfizethető kinálatukból készítünk! Minden leendő partner számára szívből ajánlom, hogy találja meg azt az szakmai siker okozta örömöt, amit a  velük közös munka hozhat!"
Hajrá Magyar Tarka!

Serényi Zsolt, Iskola Étterem chef, Tv Paprika chef


A MAGYARTARKA - 2013. tél - XIII. évfolyam 4. szám

Magyartarka Egyesület


Grillcenter.hu - Weber grillek

Grillcenter


www.nyarspolgar-bbq.blog.hu/2014/07/15/marhaoldalas_kiserletek_1_resz#.U8eqd_l_vzl

Nyárspolgár BBQ /Marhaoldalas kísérlet 1.rész/


www.nyarspolgar-bbq.blog.hu/2014/07/28/marhaoldalas_kiserletek_2_resz#.U9jHifl_vzn

Nyárspolgár BBQ /Marhaoldalas kísérlet 2.rész/


http://nyarspolgar-bbq.blog.hu/2014/08/02/marhaoldalas_kiserletek_3_resz#.U_5NHPl_vzk

Nyárspolgár BBQ /Marhaoldalas kísérlet 3.rész/


© 2013 - 2018 ecomeat.hu | ECO-MEAT Kft.

Weboldalkészítés: web24design.com