Családi gazdaság

Családi gazdálkodás keretein belül, több, mint tizenöt éve gazdálkodunk a Hortobágyi Nemzeti Parkban, így kizárólag a Hortobágyi Nemzeti Park területéről származó állatok feldolgozása mellett, Magyartarka szarvasmarha törzstenyészetünkből kikerülő, saját nevelésű állatokat dolgozunk fel. Erre a szakmai háttérre alapozottan alapítottuk meg az ECO-MEAT Kft-t.

Szilárd meggyőződésünk, hogy igény van a magas minőségű és kellő szakértelemmel feldolgozott Magyar marhahúsra a piacon. Azt rögtön hozzá is kell tenni, hogy a marhahús fogyasztás régen meglévő nagy hagyománya, ami tulajdonképpen eltűnt a Magyar fogyasztói társadalom köréből, szépen lassan visszarendeződni látszik. Ezt a meglévő igényt szeretnénk kielégíteni olyan kiváló minőségű és kizárólag Magyarországon született és nevelkedett Magyartarka hússal, ami a nemzetközileg is elismert versenytársai méltó ellenfelévé teszi.

Úgy gondoljuk, hogy a Magyartarka hús adottságaihoz képest méltatlanul, tulajdonképpen alig van jelen a Magyar gasztrokultúrában és hiszünk abban, hogy a minőségi Magyar Marhahús és a minőségi Magyar Termékek hírnevét tovább kell öregbíteni.

Éppen ezért, a már megszokott, klasszikus marhadarabolási technika mellett a külföldről adoptált un. angolszász csontozási módot is alkalmazzuk, húsainkat érleljük (nedves vagy száraz), így erősítve a fejlődő Magyar steak kultúrát.

Termékeink vákuumcsomagolva kerülnek ki üzemünkből előhűtött formában. Természetesen termékpalettánk bővítése egyéni igények alapján lehetséges.

Köszönöm, hogy megtisztel bizalmával!

Dembrovszki Sándor,
Ügyvezető

Elérhetőségeink

4150 Püspökladány
Bányász u. 15