Kezdőlap
Eco-Meat

ECO-MEAT

Szilárd meggyőződésünk, hogy igény van a magas minőségű és kellő szakértelemmel feldolgozott Magyar marhahúsra a piacon.

Családi gazdaság

Családi gazdaság

10 év tapasztalata, magyartarka tenyésztés, szakértelem, megbízhatóság.

140x140

Brossúránk

Töltse le prospektusunkat. 
Előlap, Hátlap

 

 

Miért válasszon minket? Eláruljuk Önnek!

 

Úgy gondoljuk, hogy a magas minőség folyamatos biztosítása a legnagyobb erény, legalábbis mi ebben hiszünk.
 

Így partnereinknek az elérhető legmagasabb minőségű magyar marhahúst kínáljuk,melyet ingyenesen el is juttatunk hozzájuk. Érlelt húsaink kizárólag két évnél fiatalabb, Magyartarka növendék szarvasmarhákból készülnek. A jó alapanyagot is el lehet rontani, nálunk viszont a minőségi alapanyag magas szakértelemmel párosul, így a végeredmény is magáért beszél. Szárazon érlelt húsaink 4 hetet töltenek folyamatosan kontrollált körülmények között az érlelő kamrában, ahol a befolyásoló paraméterekre is nagy gondot fordítunk (páratartalom, hőmérséklet, légsebesség).
 

Fontosnak tarjuk azt is, hogy termékeink nyomon követhetőek legyenek, így az egyedi azonosítószám (ENAR,LOT szám), ami végigkísérte az állatot egész élete során, az a végtermék csomagolásán is feltüntetésre kerül. Így egy online felületen bármikor leellenőrizhető az adott állathoz köthető legfontosabb adatok, paraméterek.

 

 

 

Eco-Meat épület

© 2013 - 2019 ecomeat.hu | ECO-MEAT Kft.

Weboldalkészítés: web24design.com